Pytanko- ;)
4 posters
Strona 1 z 1
Pytanko- ;)
Witam, zaistniała pewna sytuacja o której zarząd klanu czyli liderzy muszą wiedzieć.
W akcji brał udział pan Neron . Nie pozwolę aby byle kto ubliżał mi i wyzywał od 10 latków .
Dla Ciebie taka tajemnicza informacja Panie Neron, mam 16 i pół lat . Jeżeli potrafisz dodać będziesz wiedział jaka
to różnica między 10 a 16,5 .
Dobra, przechodząc do zaistniałej sytuacji i pytania, czy ktoś może go wyrzucić z klanu . Ogarnianie go nic nie da .
Moimi argumentami są :
Neron strasznie płacze przy porażce, opiszę trochę o co chodzi.
- Grając na PK, standardowo nie rashuję na początku gry w szczególnie jak gram bronią AK-47 .
Pomijając to, poszedłem wolnym krokiem, przemieszczając się do punktu A plantu.
Słysząc kroki, poczekałem aż ofiara wyjdzie i zabiłem, był to Neron który pokazał swój poziom inteligencji i wykazał się
pięknymi tekstami.
Cytuję :
"Żal jaki camer, jakie nooby w ogole wszyscy z teamu kampicie, jakie nooby"
Sytuacja powtarzała się nie raz.
W jednej rundzie, pewien gracz został sam, był On z teamu w którym byłem .
Neron biegnąc był bez ninjy .
Członek mojego teamu poczekał na niego iż go słyszał ( Większość osób tak robi jak nie ma ninjy niż biec na pałę )
Mina Nerona ( ) Za chwilę tylko było widać na czacie gry
Cytuję
"Jakie nooby, kampić potrafią"
Odpisałem, zamknij się, poczekał na Ciebie bo słyszał jak biegasz .
Dostałem odpowiedź
Zamknij kurwa ryj kamperze jebany .
Ja także nie byłem bez winy . Jako iż nigdy nie jadę na rodziców, użyłem tekstu na Nerona, niestety Neron nie znając granic jechał po całej linii .
Morał o tym graczu :
"Płacze, wyzywa i jest totalnym debilem"
Nie każdy 14 latek jest taki jak Neron, nie obrażając 14 latków.
Jednym słowem, Neron zatrzymał się na poziomie zbulwersowanego 8 lat z patologii.
Dziękuje, pozdrawiam
W akcji brał udział pan Neron . Nie pozwolę aby byle kto ubliżał mi i wyzywał od 10 latków .
Dla Ciebie taka tajemnicza informacja Panie Neron, mam 16 i pół lat . Jeżeli potrafisz dodać będziesz wiedział jaka
to różnica między 10 a 16,5 .
Dobra, przechodząc do zaistniałej sytuacji i pytania, czy ktoś może go wyrzucić z klanu . Ogarnianie go nic nie da .
Moimi argumentami są :
Neron strasznie płacze przy porażce, opiszę trochę o co chodzi.
- Grając na PK, standardowo nie rashuję na początku gry w szczególnie jak gram bronią AK-47 .
Pomijając to, poszedłem wolnym krokiem, przemieszczając się do punktu A plantu.
Słysząc kroki, poczekałem aż ofiara wyjdzie i zabiłem, był to Neron który pokazał swój poziom inteligencji i wykazał się
pięknymi tekstami.
Cytuję :
"Żal jaki camer, jakie nooby w ogole wszyscy z teamu kampicie, jakie nooby"
Sytuacja powtarzała się nie raz.
W jednej rundzie, pewien gracz został sam, był On z teamu w którym byłem .
Neron biegnąc był bez ninjy .
Członek mojego teamu poczekał na niego iż go słyszał ( Większość osób tak robi jak nie ma ninjy niż biec na pałę )
Mina Nerona ( ) Za chwilę tylko było widać na czacie gry
Cytuję
"Jakie nooby, kampić potrafią"
Odpisałem, zamknij się, poczekał na Ciebie bo słyszał jak biegasz .
Dostałem odpowiedź
Zamknij kurwa ryj kamperze jebany .
Ja także nie byłem bez winy . Jako iż nigdy nie jadę na rodziców, użyłem tekstu na Nerona, niestety Neron nie znając granic jechał po całej linii .
Morał o tym graczu :
"Płacze, wyzywa i jest totalnym debilem"
Nie każdy 14 latek jest taki jak Neron, nie obrażając 14 latków.
Jednym słowem, Neron zatrzymał się na poziomie zbulwersowanego 8 lat z patologii.
Dziękuje, pozdrawiam
Spinnz
Spinnzu- Liczba postów : 2
Re: Pytanko- ;)
Wiem jak neron sie zachowuje a ten fakt to jest czysta ściema ja wiem co neron odpierdala ;D, Ale jak cie wyzywa to ma powód więc mam świadków bo byli przy tym i nie potwierdzają tego co tu jest napisane. PS.Dziękuje za fatygę
{LFS}Jok3r- Liczba postów : 31
Weś człowieku skończ bo klawiatura Ci się skończy a ja mam potwierdzenie [świadka] , że tak nie mówiłem Więc powodzenia i jak się siedzi z AK-47 na domku z paką to jest camp . ..
NeRoN- Liczba postów : 3
Po pierwsze chyba raz w tamtej grze pake miałem, po drugie Jok3ra nie było na serwerze, po trzecie pisze się Weź a nie weś . Po czwarte ogarnijcie go bo reputacje klanu psuje nie dość, że zachowaniem to słownictwem oraz ortografią .
A po piąte to to nie był powód żeby wyzywać, to był zwykły płacz.
A po piąte to to nie był powód żeby wyzywać, to był zwykły płacz.
Spinnzu- Liczba postów : 2
Panie panie panie panie , ale kto mówił że to ja jestem świadkiem ? ? ? PS.Gratulację bo tera wiemy że umiesz liczyć do 5
{LFS}Jok3r- Liczba postów : 31
Ja przy tym byłem :)Od początku mnie tam nie było ale neron aż tak nie mógł tyle mu nagadać bo by bana za słowa by dostał ;)Powiedział tylko że zachowuję się jak ,,10-latek'' A tak po za tym straciłem 1,5 minuty mojego życia... Thx...
Revelation- Liczba postów : 9
Weśśśśś skończ )
NeRoN- Liczba postów : 3
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: